Klaar om een succes te maken van het boek dat in je sluimert?

(of blijf je er liever je hele leven over dromen?)

Ga NU van start!

DOWNLOAD HET BOEKBOUWPLAN

Klinkt bekend?

✒ Je hebt kennis of inzichten die mensen kunnen helpen, een verhaal dat inspireert of motiveert, een idee om de wereld mooier te maken.
Maar je worstelt om het op papier te krijgen ...

✒ Je droomt al jaren van een boek, maar andere dingen zijn altijd belangrijker (klanten, familie, hobby's, sociale verplichtingen, ... ).
Daardoor vind je nooit tijd om dat boek te schrijven ...

✒ Je zit jezelf op de kop telkens er een jaar voorbij gaat zonder boek. Je vraagt je af of het er ooit zal komen. En of er hoegenaamd wel iemand op zit te wachten.
Hoe langer je wacht, hoe meer de moed je in de schoenen zakt ...

✒ Je hebt een eerste versie af maar zit muurvast. Je ontwijkt vragen naar de vooruitgang. Je googelt je een ongeluk. Of durft je manuscript nauwelijks nog te bekijken.
Want je hebt geen idee hoe het publicatieproces in elkaar zit ...

✒ Je hebt je suf gezocht naar een uitgever die je verhaal naar waarde schat en je boek wil uitbrengen.
Maar als je al een antwoord hebt gekregen, is het: 'Nee.'

Wat als ...?

... jij alle zorgen, twijfels en vragen kon loslaten en je kon focussen op wat écht telt: je boodschap en je publiek?

... je een boek kon schrijven dat jou en je lezers verrijkt, inhoudelijk én financieel?

... je in je vakgebied niks meer moest bewijzen omdat je boek het beste bewijs is van je expertise?

✒ ... je boek er al was en jij verder kon naar het volgende punt op je to do-lijst?

✒ ... je elke dag kon horen hoeveel levens je met je boek geraakt hebt?

Wat kunnen wij voor jou doen?

Onze dienstverlening is allesomvattend en flexibel. Of er maar een zetje nodig is of begeleiding van start tot finish, samen zorgen we ervoor dat jouw boek er komt. Zodat jij naar volle waarde kan beginnen leven.

1. Boekbouwplan

Een boek pennen zonder plan is als een huis bouwen zonder plattegrond. Het levert je misschien wel een bouwsel met muren en een dak op, maar de kans is klein dat je er een degelijke, mooie en comfortabele woning aan overhoudt. 


Dit gratis stappenplan helpt je om efficiënt, gestructureerd en snel je boek te schrijven.

IK WIL HET GRATIS BOEKBOUWPLAN

2. Boekbouwdag

Wie ermee worstelt om te publiceren, loopt meestal tegen een of meerdere lacunes aan, zoals een gebrek aan inzicht, skills, motivatie of tijd. Tijdens een Boekbouwdag tackelen we al deze problemen. We geven concrete info, praktische tools én een inspiratiesessie.


Wil je bij de volgende editie zijn?
Reageer en we zetten je op de wachtlijst.

IK WIL EEN BOEKBOUWDAG BIJWONEN

3. Individuele begeleiding

Infosessie

Wil je kennismaken, horen wat we voor je kunnen doen, ons je grootste vragen voorleggen? We bekijken jouw specifieke situatie en boekenwens, en geven je waardevolle tips op maat.

Boek je GRATIS online sessie van 30 minuten via de knop onderaan. Bezorg ons vooraf je Boekbouwplan + grootste vraag/uitdaging om er het meeste uit te halen.

IK WIL EEN INFOSESSIE

Boekbouwsessie

Zit je met vragen over publiceren, loop je ergens tegenaan, heb je nood aan info of advies? Samen ontwarren we knopen en hakken we andere door. Zodat je creatieve pad weer vrij komt te liggen.

Een boekbouwsessie van 2u kost 150 euro excl btw. Boeken kan via de knop onderaan. We kunnen ook een boekbouwpakket samenstellen, zodat je doorheen het proces ondersteuning krijgt.

Schrijfbegeleiding

Heb je geen idee hoe je aan een boekenproject begint, zit je vast of krijg je de juiste structuur niet te pakken? Met een paar uur begeleiding brengen wij je terug in je creatieve flow.

Een pakket van 5u kost 300 euro excl btw. Contacteer ons gerust voor meer info of een gratis intake gesprek. Voor schrijfbegeleiding is een goede klik noodzakelijk.

Boekbegeleiding van pen tot schap

Helemaal klaar voor je eigen boek? Wij gidsen je via shortcuts en langs obstakels doorheen het hele publicatieproces. Zo ga je sneller, efficiënter en foutlozer te werk, en heb je alles in handen om een boek met impact in de wereld te zetten.

Bij de Boekenbouwers geloven we in een vernieuwend publicatiemodel waarbij de auteur onafhankelijk uitgeeft met de ondersteuning van een professionele ploeg. 
De auteur
- behoudt op elk gebied beslissingsrecht en werkt volgens eigen inzicht en timing;
- kan rekenen op de hulp, kennis en ervaring van een boekenteam op maat;
- behoudt de rechten op het eigen werk, en bepaalt wat er nadien mee gebeurt;
- plukt alle financiële vruchten van het eigen werk.
Zo combineren wij de pluspunten van de traditionele uitgeefindustrie met alle voordelen van self publishing.

Een boek in eigen beheer is een investering, maar mag nooit een verliespost zijn. Dat is een van onze persoonlijke mantra’s. Daarom halen wij bij elk nieuw project vanaf dag één onze scherpste planningstools en -pennen boven. Elk boek en elke auteur is anders en daarom werken wij op maat. Om die reden hanteren wij ook geen vaste prijspakketten, maar gaan we eerst de discussie aan over de wensen en verwachtingen van de auteur. Keuzes ivm oplage, afwerking, diensten etc beïnvloeden sterk het kostenplaatje. Op basis van een diepgaand gesprek hierover stellen wij een kosten-batenananalyse op. Wij weten precies hoe we in een financieel boekenplan de sweet spot moeten vinden waarin de kosten gedekt zijn, oplage en verkoopprijs realistisch zijn, en er (liefst ook!) winst gemaakt wordt. Zonder daarbij compromissen te sluiten over het soort boek dat de schrijver voor ogen heeft.

Wil je weten hoe jouw traject eruit zou zien? Let's talk!

IK WIL PRATEN OVER BOEKBEGELEIDING